Talentinzicht en persoonlijke ontwikkeling

Door middel van mijn coachingstrajecten wordt de kennis van je zelfinzicht vergroot. 

Je (her)ontdekt je talenten, uit welke bouwstenen jouw karakter bestaat en krijgt meer inzicht in je persoonlijkheid.

Zelfkennis is misschien wel het belangrijkste beginpunt voor een leven wat je snapt en waar je grip op hebt. Als je niet goed weet wat bij jou past komt die droombaan nooit op je pad en zijn keuzes in het leven lastig te maken.

Ik maak  onder meer gebruik van de methode van het Talentenspel. Dit is een inzicht- en ontwikkelinstrument dat als spiegel fungeert en waarmee je leert begrijpen wat belangrijk voor je is, hoe je het beste uit jezelf haalt en waar je stagneert.

In één of een paar sessies ontdek je wat jouw werkelijke drijfveren zijn en hoe je je  talenten kan gebruiken om je werkzame- en/of privéleven in balans te brengen en daardoor meer ontspannen en succesvoller te zijn.

Je groeit in je persoonlijk leiderschap, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn en ervaart daardoor meer zekerheid en energie! 

Vragen of twijfels die worden beantwoord kunnen gaan over:

  • jezelf en hoe jij in het leven wilt staan
  • je energieverdeling
  • je relatie
  • je carrière 
  • loopbaanadvies

De gesprekken vinden bij mij thuis plaats waarbij alle Coronaregels in acht worden genomen. Je kunt na elke sessie aangeven of je verder wilt gaan. Voor informatie over actuele prijzen kun je mij het beste een mailtje sturen via contact. Ik antwoord dan zo snel mogelijk en bespreek dat met je.


Teams en groepen

Het werken met het Talentenspel is ook heel geschikt om op een ontspannen maar tegelijkertijd effectieve manier te werken aan inzichten voor organisaties/bedrijven/instellingen. Het spel wordt dan met het hele team tegelijkertijd gespeeld en kan eventueel op de locatie van de organisatie plaatsvinden of op de locatie van Marvelz in Zeeland.


Vragen die via het Talentenspel beantwoord kunnen worden zijn bijvoorbeeld:

  • Wat is ieders talent en hoe kan dat voor het team het meest effectief ingezet worden?
  • Er komt een reorganisatie? Wie komt op welke positie het beste tot zijn recht?
  • Ik begrijp niets van die collega? Waarin verschillen wij zoveel?
  • Ik voel me niet op mijn plek, hoe komt dat?

Van tevoren wordt met de opdrachtgever doorgesproken wat de doelstelling van de dag voor het team is. Dan kan er ook een inschatting worden gemaakt van het aantal sessies dat nodig is om tot een goed resultaat te komen.

Het is ook mogelijk om een verkennende sessie te spelen waarbij al veel bereikt kan worden qua inzicht en begrip binnen het team.

Ook voor groepen (vrienden, familie) of als teamuitje is het spelen van het Talentenspel heel geschikt. Ik organiseer regelmatig Inspiratiedagen in Zeeland klik voor meer informatie.


arrow_drop_up arrow_drop_down