arrow_drop_up arrow_drop_down

GROEPS-en TEAMDAGEN

Het Talentenspel voor groepen en teams in Zeeland


In het prachtige en serene landschap van Oosterland Zeeland worden dagen georganiseerd voor groepen en teams die graag willen werken met het Talentenspel. De doelstellingen voor hen kunnen  heel erg verschillen. Van een gezellige dag voor een groep vriendinnen tot het onderzoeken naar beter functioneren als team van een organisatie, instelling of bedrijf, het is allemaal mogelijk. 

Je kunt je aanmelden voor deze dag waarin het ontdekken van je eigen kracht of functioneren als team centraal staat maar je tegelijkertijd gaat genieten van verwennerij en de omgeving. In het heerlijke huis van beeldend kunstenaar Eelco Maan en performer en cateringmagiër Hannah de Leeuwe is het goed toeven. Naast de diverse sessies zijn een gezonde lekkere lunch, een rondleiding door het atelier en een wandeling langs de Oosterschelde ook onderdelen van de dag. 

Voor actuele en aanvullende informatie en tarieven kun je contact opnemen.


Je krijgt:

  • Een plezierige, ontspannende en leerzame dag vol inzichten over jou als persoon. Deze inzichten gaan je helpen in keuzes voor situaties in je leven. Deze dag laat je ook zien hoe jij functioneert in een team en hoe het team als totaal presteert.
  • Twee talentenspelsessies, één in de ochtend als kennismaking en één in de middag voor verdieping.
  • Bij het welkom koffie, thee of sapje en wat lekkers wat ook ter beschikking blijft tijdens de dag.
  • Een gezonde lunch met diverse heerlijkheden. Geef van tevoren door als er rekening gehouden moet worden met eet- en dieetwensen!
  • Een atelierbezichtiging bij Eelco.
  • Bij mooi weer een wandeling naar de Oosterschelde, bij slecht weer een alternatief.
  • Afternoon-tea met zoete en hartige hapjes.
  • Afsluitend gesprek rondom de open haard onder het genot van een drankje.

Ontvangst is om 10.00 uur  

Afsluiting van de dag is rond 18.00 uur. 

Oosterland ligt op 40 minuten rijafstand van Rotterdam.